TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Средба на градоначалникот Бочварски со Министерот Оливер Спасовски

iPortal - 10.11.2017

Делегација на МВР предводена од Министерот Оливер Спасовски денес престојуваше во посета на општина Штип. Домаќин на средбата беше градоначалникот Благој Бочварски. Средбата беше искористена за продлабочување на соработката и остварување на подобри ...

Обезбедни се пари за платите на вработените во општина Штип и двете јавни претпријатија

24 Вести - 10.11.2017

Обезбедни се пари за платите на вработените во општина Штип и двете јавни претпријатија. Градоначалникот на Штип, Благој Бочварски рече дека се обезбедени 5,2 милиони денари, колку што недостигаа откако претходниот градоначалник и директорите на ...

Бочварски: Кадровските смени во општина Штип по 15 ноември

Либертас - 10.11.2017

Вработените во штипското комунално претпријатие „Исар“ и во општинската админстрација денеска ги земаа своите плати, а вработените во ЈП „Стипон“, надлежно за одржување на улици и наплата на паркинг местата, својата плата ќе ја добијат в понеделник.

Бочварски: Во новиот тим нема да има место за луѓето во кои немам доверба

Канал 77 - 10.11.2017

Тимот со којшто ќе работам ќе се знае по 15 -ти ноември, кога ќе бидат објавени и конечните резултати од Локалните избори. Засега немаме право да менуваме и да поставуваме нови директори – смета новиот штипски градоначалник, Благој Бочварски.

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во Општина Штип

+инфо - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја ...

Бочварски: Обезбедени парите за плата за вработените во општината и јавните претпријатија

Канал 77 - 09.11.2017

Надминат првиот предизвик. Вработените од општината денеска, а од Јавното претпријатие „Стипион“, утре ќе ја добијат платата. Целата вест може да ја прочитате на ...

Бочварски: Кадровските смени во општина Штип по 15 ноември

Локално - 10.11.2017

Вработените во штипското комунално претпријатие „Исар“ и во општинската админстрација денеска ги земаа своите плати, а вработените во ЈП „Стипон“, надлежно за одржување на улици и наплата на паркинг местата, својата плата ќе ја добијат в понеделник.

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во oпштина Штип...

Н.Македонија - 09.11.2017

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во oпштина Штип Околу 700 вработени во oпштина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата.

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во Општина Штип

Сител - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Обезбедени се средствата кои недостасуваа во општинската каса.

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во Општина Штип

Либертас - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Обезбедени се средствата кои недостасуваа во општинската каса.

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во Општина Штип

iPortal - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Обезбедени се средствата кои недостасуваа во општинската каса.

Бочварски потврди дека до крајот на неделата ќе има плата за вработените во општината и двете јавни претпријатија

Фактор - 09.11.2017

Обезбедени се средства за плати за околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија. Тие на крајот од седмицата ќе добијат плата. Бочварски објаснува дека средствата се обезбедени без да се земаат позајмици или кредити.

Бочварски: Обезбедени пари за плати на вработените во Општината

Слободен Печат - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Обезбедени се средствата кои недостасуваа во општинската каса.

Бочварски: Собрание се пари за исплата на платите на вработените во општина Штип

А1 On - 09.11.2017

Градоначалникот на Штип, Благој Бочварски изјави дека се обезбедени средства за исплата на платата на вработените во општината и дека ќе биде исплатена една фактура од општина Штип кон ЈП „Стипон“ за да може и тие да исплатат плата на своите ...

Бочварски: Обезбедени се парите за плата на вработените во Општина Штип

Локално - 09.11.2017

Околу 700 вработени во Општина Штип и во двете штипски јавни претпријатија на крајот од седмицата ќе си ја земат редовната месечна плата. Обезбедени се средствата кои недостасуваа во општинската каса.

Бочварски: Собрание се пари за исплата на платите на вработените во општина Штип

Орбис - 09.11.2017

Градоначалникот на Штип, Благој Бочварски изјави дека се обезбедени средства за исплата на платата на вработените во општината и дека ќе биде исплатена една фактура од општина Штип кон ЈП „Стипон“ за да може и тие да исплатат плата на своите ...