TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Ние не сме од тие што бараат гласови од граѓани, а добиваат поддршка од друго место

Мета - 06.10.2017

Ние нашата сила и моќ ги добиваме од Македонија и народот на оваа земја, нашата сила произлегува од нашата љубов кон народот и нашата љубов кон оваа земја. Ние не сме едни од оние кои ги баараат гласовите на граѓаните, а сила и поддршка добиваат од ...

Груевски: Ние не ги забораваме луѓето, ние сме гаранција за силна Македонија

Курир - 06.10.2017

Тој им порача на присутните граѓани дека нивната одлука е конечна и тие го имаат последниот збор. -Запомнете дека само граѓаните на Македонија, вие одлучувате за заедничката иднина, за иднината на нашите градови и за иднината на нашата држава.

Ние не ги забораваме луѓето, ние сме гаранција за силна Македонија

Република - 06.10.2017

Остануваат уште само неколку дена и мигот на одлучување дали ќе продолжи слободниот пад или тој ќе биде сопрен, и ќе почне новата ера. Се приближуваме до 15-ти октомври. Вие добро знаете дека ова не се обични локални избори.

Груевски: Не гласаме само за нашите градоначалници, туку заедно ќе одлучиме каква ќе биде Македонија по 15-ти октомври

Телевизија Нова - 06.10.2017

Остануваат уште само неколку дена, и мигот на одлучување од кој ќе зависи по кој пат Македонија ќе тргне. Дали ќе продолжи слободниот пад или тој ќе биде сопрен, и ќе почне новата ера. Се приближуваме до 15-ти октомври.

Груевски: СДСМ за 5 месеци создадоа такво помрачување што државата е во слободен пад- на 15 октомври граѓаните ќе кажат ...

Сител - 06.10.2017

Остануваат уште само неколку дена, и мигот на одлучување од кој ќе зависи по кој пат Македонија ќе тргне. Дали ќе продолжи слободниот пад или тој ќе биде сопрен, и ќе почне новата ера. Се приближуваме до 15-ти октомври.

Груевски: СДСМ ја потценува интелигенцијата на народот, од нив ќе чуете само флоскули и апстрактни поими

Курир - 06.10.2017

Ова денеска од Прилеп го порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, посочувајќи им на граѓаните дека нивната одлука е конечна и оти тие го имаат последниот збор. -Ова е Ваш град, ова е наша држава, ова е Ваша одлука и ничија друга.

Груевски: СДСМ ја потценува интелигенцијата на народот

Република - 06.10.2017

Искрено и од се срце го поздравувам вашиот ентузијазам, вашата љубов, вашата решителност. Остануваат само уште неколку дена, и мигот на одлучување од кој ќе зависи по кој пат Македонија ќе тргне.

Груевски: СДСМ ја потценува интелигенцијата на народот

Телевизија Нова - 06.10.2017

Искрено и од се срце го поздравувам вашиот ентузијазам, вашата љубов, вашата решителност. Остануваат само уште неколку дена, и мигот на одлучување од кој ќе зависи по кој пат Македонија ќе тргне.

СДСМ ја потценува интелигенцијата на народот, од нив ќе чуете само флоскули и апстрактни поими

Поглед - 06.10.2017

Искрено и од се срце го поздравувам вашиот ентузијазам, вашата љубов, вашата решителност. Остануваат само уште неколку дена, и мигот на одлучување од кој ќе зависи по кој пат Македонија ќе тргне.

Груевски: Ние не ги забораваме луѓето, ние сме гаранција за силна Македонија

Телевизија Нова - 07.10.2017

Остануваат уште само неколку дена и мигот на одлучување дали ќе продолжи слободниот пад или тој ќе биде сопрен, и ќе почне новата ера. Се приближуваме до 15-ти октомври. Вие добро знаете дека ова не се обични локални избори.