TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана

Алсат-М - 11.01.2017

Италијанската полиција во две одделени акции заплени 900 килограм марихуана прошверцувана од Албанија. Во првата акција, во близина на градот Лече, заплнети се 700 килограми марихуана, чија вредност на пазарот достигнува четири милони евра.

Запленети пола тон дрога во Албанија

Макфакс - 12.01.2017

Во морските води на албанскиот град Валона полицијата во средата откри и заплени 500 килограми дрога од типот канабис сатива. Дрогата била откриена во Јонското Море во моментот кога моторен чамец од Албанија нелегално запловил кон Италија.

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана

Република - 11.01.2017

Италијанската полиција во две одделени акции заплени 900 килограм марихуана прошверцувана од Албанија. Во првата акција, во близина на градот Лече, заплнети се 700 килограми марихуана, чија вредност на пазарот достигнува четири милони евра.

Запленети 500 килограми дрога во Албанија

Точка - 12.01.2017

Во морските води на албанскиот град Валона полицијата во средата откри и заплени 500 килограми дрога од типот канабис сатива. Дрогата била откриена во Јонското Море во моментот кога моторен чамец од Албанија нелегално запловил кон Италија.

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана

Нетпрес - 11.01.2017

Италијанската полиција во две одделени акции заплени 900 килограм марихуана прошверцувана од Албанија. Во првата акција, во близина на градот Лече, заплнети се 700 килограми марихуана, чија вредност на пазарот достигнува четири милони евра.

Запленети пола тон дрога во Албанија

Кајгана - 12.01.2017

Во морските води на албанскиот град Валона полицијата вчера откри и заплени 500 килограми дрога од типот канабис сатива. Дрогата била откриена во Јонското Море во моментот кога моторен чамец од Албанија нелегално запловил кон Италија.

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана

Телеграф - 11.01.2017

Албанските дилери на марихуана владеат на Апенинскиот полуостров Италијанската полиција во две одделени акции заплени 900 килограми марихуана прошверцувана од Албанија. Во првата акција, во близина на градот Лече, запленети се 700 килограми ...

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана...

Н.Македонија - 11.01.2017

Во Италија и во Албанија запленти 1,4 тони марихуана Италијанската полиција во две одделени акции заплени 900 килограм марихуана прошверцувана од Албанија. Во првата акција, во близина на градот Лече, заплнети се 700 килограми марихуана, чија ...