TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Внимателно со грејните тела, заштитете се од пожари

Спектра ТВ - 10.11.2017

После топлата сончева есен доаѓа најавениот студ. Пожарникарите со апел до граѓаните да се исчистат оџаците за безбедност на домовите. -Апелираат до граѓаните да бидат одговорни и да не ја забораваат обврската, бидејки најголемот број на пожари се ...

Внимавајте: Неисчистени оџаци ги палат домовите

Скопје инфо - 09.11.2017

Многу семејства во текот на зимата се одлучуваат да се грејат на печки на дрва. Но греењето на дрва си бара посебни грижи, како граѓаните би се заштитиле од несаканите последици. Грејните тела како печки, камини и шпорети на дрва претставуваат ...

Внимавајте: Неисчистени оџаци ги палат домовите

Скопје24 - 09.11.2017

Многу семејства во текот на зимата се одлучуваат да се грејат на печки на дрва. Но греењето на дрва си бара посебни грижи, како граѓаните би се заштитиле од несаканите последици. Грејните тела како печки, камини и шпорети на дрва претставуваат ...

Внимавајте: Неисчистени оџаци ги палат домовите

Шеталиште - 10.11.2017

Многу семејства во текот на зимата се одлучуваат да се грејат на печки на дрва. Но греењето на дрва си бара посебни грижи, како граѓаните би се заштитиле од несаканите последици. Грејните тела како печки, камини и шпорети на дрва претставуваат ...