TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претресите кај Грујовски биле незаконски

Телма - 17.02.2017

Од СЈО потврдија дека во понеделник од судот добиле известување за одлуката на судијката Александра Поп Стефанија ги прогласила претресите во домот на екс началникот на 5-тата управа Горан Грујовски за незаконски.

СЈО незаконски претресувало кај Грујевски од случајот „Тврдина“

Алсат-М - 17.02.2017

Тринаесет дена патувала одлуката на судијката Александара Поп Стефанија до Специјалното јавно обвинителство. Со неа како незаконски ги оценила претресите кај поранешниот шеф на Петтата управа, Горан Грујевски.

СЈО незаконски претресувало кај Грујовски, оцени судијката Поп Стефанија

Фокус - 17.02.2017

Судијката Александра Поп Стефанија оценила дека Специјалното јавно обвинителство незаконски го претресило домот на поранешниот шеф на Петтата управа, Горан Грујовски, кој е првосомничен во случајот „Тврдина”, за уништување опрема во тајната полиција.

Судијката Поп Стефанија ги прогласила незаконски претресите на СЈО во домот на Грујовски

Репортер - 17.02.2017

Судијката Александра Поп Стефанија донела решение со кое ги прогласила за незаконски претресите што ги извршило Специјалното јавно обвинителство во домот на Горан Грујовски од УБК, бидејќи не било обезбедено неговото присуство, дознава Сведок од ...

Судијката Поп Стефанија ги прогласила незаконски претресите во домот на Грујовски

Стандард - 17.02.2017

Судијката Александра Поп Стефанија донела решение со кое ги прогласила за незаконски претресите што ги извршило Специјалното јавно обвинителство во домот на Горан Грујовски од УБК, бидејќи не било обезбедено неговото присуство, дознава Сведок од ...

СЈО незаконски претресувало кај Грујевски за случајот „Тврдина“

Локално - 17.02.2017

Тринаесет дена патувала одлуката на судијката Александара Поп Стефанија до Специјалното јавно обвинителство. Со неа како незаконски ги оценила претресите кај поранешниот шеф на Петтата управа, Горан Грујевски.

СЈО поднесе жалба за случајот „Тврдина“

ТВ21 - 17.02.2017

Специјалното јавно обвинителство потврди дека поднесело жалба до Кривичен суд во врска со решението на судијката Александра Поп Стефанија со кое ги прогласила за незаконски претресите што СЈО ги има извршено во домот на Горан Грујовски од УБК, ...