TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нелегална обложувалница откриена во Врапчиште

Курир - 09.11.2017

– Полициски службеници на СВР Тетово – полициска станица Гостивар, вчеравечер околу 19 часот извршиле контрола во спортска обложувалница во Врапчиште, која работела без потребните документи-дозвола од надлежен орган. При тоа, од лицето Н.Р.

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувачница...

Н.Македонија - 09.11.2017

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувачница Гостиварската полиција за два дена откри уште една обложувачница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот.

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувалница

Канал5 - 09.11.2017

Гостиварската полиција за два дена откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот.

Нелегална обложувалница откриена во Врапчиште

Press24 - 09.11.2017

Гостиварската полиција откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот. – Полициски службеници на СВР Тетово – полициска станица Гостивар, ...

Нелегална обложувалница откриена во Врапчиште

Скопје24 - 09.11.2017

Гостиварската полиција откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот. – Полициски службеници на СВР Тетово – полициска станица Гостивар, ...

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувалница

Сител - 09.11.2017

Гостиварската полиција за два дена откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот.

Откриена нелегална обложувалница во Врапчиште

Пулс24 - 09.11.2017

Гостиварската полиција откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот. – Полициски службеници на СВР Тетово – полициска станица Гостивар, ...

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувалница

А1 On - 09.11.2017

Гостиварската полиција за два дена откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот.

Во Врапчиште откриена уште една нелегална обложувалница

Орбис - 09.11.2017

Гостиварската полиција за два дена откри уште една обложувалница која работела без потребните документи и дозволи, информираат од СВР Тетово. По контролата, заплената е опремата од локалот.