TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Човек се сопнал додека пазарел лубеници и ќе добие 7,5 милиони долари оштета

А1 On - 10.11.2017

Синџирот на маркети Волмарт ќе треба да исплати 7,5 милиони долари оштета на човек од Алабама кој што тврди дека се повредил во нивна продавница кога се сопнал додека купувал лубеници. Судот одлучил дека Волмарт биле немарни во овој случај.

Се сопнал од лубеница во маркет, добил 7.5 милиони долари

Канал5 - 10.11.2017

Еден човек од Алабама тврди дека се повредил во продавница на Волмарт кога се сопнал од лубеница. Неговата болка, овој ланец на маркети го чинела неверојатни 7.5 милиони долари. Судот одлучил дека Волмарт во овој случај бил невнимателен.

Се препнал на лубеница во продавница и добил 7,5 милиони долари...

Н.Македонија - 10.11.2017

Се препнал на лубеница во продавница и добил 7,5 милиони долари Човек од Алабама тврди дека се повредил со продавница на Волмарт кога се препнал од лубеница. Неговата болка ќе го чини синџирот продавници Волмарт, 7,5 милиони долари.

Се сплеткал од лубеница во маркет, добил отштета од 7,5 млн. долари

Локално - 10.11.2017

Еден човек од Алабама се повредил додека купувал лубеница во Волмарт, еден од поголемите трговски синџири во САД, што сега мора да му плати отштета од 7,5 милиони долари. Судот одлучи дека Волмарт во случајот бил немарен.

Човек се сопнал додека пазарел лубеници и ќе добие 7,5 милиони долари оштета

Орбис - 10.11.2017

Синџирот на маркети Волмарт ќе треба да исплати 7,5 милиони долари оштета на човек од Алабама кој што тврди дека се повредил во нивна продавница кога се сопнал додека купувал лубеници. Судот одлучил дека Волмарт биле немарни во овој случај.

Се препнал на лубеница во продавница и добил 7,5 милиони долари

+инфо - 10.11.2017

Хенкри Волкер тврди дека паднал и го кршил колкот додека купувал лубеница во продавница на Волмарт. Човек од Алабама тврди дека се повредил со продавница на Волмарт кога се препнал од лубеница.

Човек се сопнал додека пазарел лубеници и ќе добие 7,5 милиони долари оштета

Скопје24 - 10.11.2017

Синџирот на маркети Волмарт ќе треба да исплати 7,5 милиони долари оштета на човек од Алабама кој што тврди дека се повредил во нивна продавница кога се сопнал додека купувал лубеници. Судот одлучил дека Волмарт биле немарни во овој случај.