TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вакво убиство досега не е видено: Потопил поморница за да сокрие леш на новинарка

Точка - 12.08.2017

46-годишниот Петер Мадсен, сопственик на една од најголемите подморници на светот, бил уапсен во Копенхаген по хаваријата на својата подморница во Балтичкото море во петок наутро. Мадсен претходно нурнал во 18 метри долгата подморница заедно со ...

Потопил подморница за да го сокрие лешот на новинарката

Репортер - 12.08.2017

Питер Мадсен (46), сопственик на една од најголемите приватни подморници на светот, е уапсен во Копенхаген, по хаваријата на неговата подморница во Балтичкото море во петокот утрото. Мадсен претходно запловил на 18 метри долгата подморница, заедно ...

Трилер во приватна подморница: Шведска новинарка убиена или исчезната, подморницата потопена

Република - 12.08.2017

Петер Мадсен (46), сопственик на една од најголемите приватни подмирници, уапсен е во копенхаген по хаварија на неговата подморница во Балтичкото Море во петокот наутро. Една вечер претходно Мадсен влегол во подморницата заедно со шведска новинарка ...

Уапсен сопственик на потопена поморница на која се верува дека убил новинарка

Локално - 12.08.2017

Данецот, Петер Мадсен, сопственик на една од најголемите подморници на светот, е уапсен во Копенхаген по хаваријата на беговата подморница во Балтичкото море во петок наутро, а одреден му е 24 дневен притвор, бидејќи полицијата верува дека убил ...