TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД предлагаат разместување на 20.000 мировници во Донбас...

Н.Македонија - 10.11.2017

САД предлагаат разместување на 20.000 мировници во Донбас Вашингтон подготвува предлог до Москва за разместување на 20.000 мировници во источна Украина, објави Волстрит џурнал. Предлогот ќе биде ставен на разгледување на најавената средба на руски и ...

САД ќе предложат разместување на 20 илјади мировници во Донбас

А1 On - 10.11.2017

Следната недела во Белград ќе се сретнат Владислав Сурков, помошник на рускиот претседател и Курт Вокер, специјален пратеник на САД за конфликтот во Донбас каде што ќе се разговара за предлогот на САД за разместување на 20 илјади мировници во ...

САД ќе предложат разместување на 20 илјади мировници во Донбас

Орбис - 10.11.2017

Следната недела во Белград ќе се сретнат Владислав Сурков, помошник на рускиот претседател и Курт Вокер, специјален пратеник на САД за конфликтот во Донбас каде што ќе се разговара за предлогот на САД за разместување на 20 илјади мировници во ...

САД ќе предложат разместување на 20 илјади мировници во Донбас

Локално - 10.11.2017

Следната недела во Белград ќе се сретнат Владислав Сурков, помошник на рускиот претседател и Курт Вокер, специјален пратеник на САД за конфликтот во Донбас каде што ќе се разговара за предлогот на САД за разместување на 20 илјади мировници во ...