TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Сител - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Курир - 06.10.2017

УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи работењето под правните рамики на ЕЦБ. Банката може да се регистрира во Мадрид, Аликанте или Овиедо, иако централата најверојатно би останала во Барселона.

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Телевизија Нова - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Локално - 06.10.2017

– Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Вечер - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија банката Сабадељ разгледува промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да се разгледа како да се задржи работењето ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

+инфо - 06.10.2017

Акциите на банката, кои беа во пад во текот на изминатите неколку дена, вчера малку пораснаа по шпекулациите за промена на адресата. Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на ...

Банката „Сабадељ“ се сели од Каталонија

+инфо - 06.10.2017

Банката може да се регистрира во Мадрид, Аликанте или Овиедо, иако централата најверојатно би останала во Барселона. Најголемата банка во Каталонија банката „Сабадељ“ разгледува промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

А1 On - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Скопје24 - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Пулс24 - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

ТВ21 - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Либертас - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Телма - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. УО на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се задржи ...

Најголемата банка во Каталонија разгледува можност за преселба

Канал5 - 06.10.2017

Најголемата банка во Каталонија, Сабадељ, ја разгледува можноста за промена на адресата на централата по најавата на каталонските власти следната недела да прогласат независност. Управниот одбор на банката ќе одржи состанок за да разгледа како да се ...