TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско ...

Канал5 - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско ...

А1 On - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско ...

Сител - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Концерт на пијано и театарска претстава вечерва на „Охридско лето“

Радио МОФ - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Концерт на Лилја Зиберштајн и претстава „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ на „Охридско лето“

ТВ21 - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Концерт на пијано со Лилја Зиберштајн и претставата „Јами дистрикт – најстарата нација на светот“ вечерва на „Охридско ...

Либертас - 13.08.2017

Триесет и третиот фестивалски ден на „Охридско лето“ носи две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика, како и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нациија во светот за ...

Зилберштајн –пијанистка од руската школа вечерва на „Охридско лето“

+инфо - 13.08.2017

Од 2015 година е професорка на Универзитетот за музика Виена, наследувајќи ги класите на Паул Бадура Скода и Олег Мајсенберг. Вечерва на „Охридско лето“, во црквата „Света Софија“ настапува руско-австриската пијанистка Лилја Зилберштајн – музичка ...

Концерт на Лилја Зиберштајн и претстава „Јами дистрикт...“ на „Охридско лето“

Cooltura - 13.08.2017

Триесет и третиот ден на „Охридско лето“ сo две интересни содржини, концерт на пијано со маестро Лилја Зилберштајн за љубителите на класичната музика и театарската претстава „Јами идстрикт – најстарата нација во светот за вљубениците во драмската ...