TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Валандовчанка препродавала фалсификат тренерки и петарди...

Н.Македонија - 20.04.2017

Валандовчанка препродавала фалсификат тренерки и петарди Полицијата во Струмица поднесе кривична пријава против С.В. (44) од Валандово поради постоење основи на сомнение за „повреда на права од индустриска сопстевност и неовластена употреба на туѓа ...

Полицијата претресуваше куќа во Струмица - еве што пронајде

Press24 - 20.04.2017

Секторот за Внатрешни Работи во Струмица поднесе кривична пријава против 44-годишниот С.В. од Валандово поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „повреда на права од индустриска сопстевност и неовластена употреба на туѓа фирма“ и ...

Полицијата претресуваше куќа во Струмица – Eве што пронајде

Репортер - 20.04.2017

Секторот за Внатрешни Работи во Струмица поднесе кривична пријава против 44-годишниот С.В. од Валандово поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела „повреда на права од индустриска сопстевност и неовластена употреба на туѓа фирма“ и ...