TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ниски температури од жолта фаза

Телма - 11.01.2017

Согласно со најавата од управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од жолта фаза, освен во Полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски температури ...

Бремените жени денеска треба да бидат ослободени од работа во Полошкиот регион

Мама365 - 11.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Aлертни фази од денес: Очекувајте ниски температури

Lady - 11.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денес за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Алфа - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза...

Н.Македонија - 11.01.2017

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион ...

ЖОЛТА И ПОРТОКАЛОВА ФАЗА ВО МАКЕДОНИЈА: УХМР препорачува ослободување од работни обврски на бремените жени и хронично ...

Телеграф - 11.01.2017

Се препорачува без неопходна потреба да не се излегува од дома, да се носи топла облека, да се консумираат топли напивки и да се избегнува консумација на алкохол. Воедно се препорачува внимателност при движење на лизгави површини Согласно со ...

Полошко во портокалова фаза, минусни температури и снег

Алфа - 11.01.2017

Со минимални температури и до -20 степени и снежна покривка од триесетина сантиметри, полошко е еден од најпогодените региони од студот во земјава. Со минимални температури и до -20 степени и снежна покривка од триесетина сантиметри, полошко е еден ...

Ниски температури од жолта фаза во Охридско-Струшкиот регион

Спектра ТВ - 11.01.2017

Според најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Нетпрес - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Денеска во целата држава ниски температури од алертна (жолта) фаза

Република - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

МРТ - 11.01.2017

Се препорачува без неопходна потреба да не се излегува од дома, да се носи топла облека, да се консумираат топли напивки и да се избегнува консумација на алкохол. Воедно се препорачува внимателност при движење на лизгави површини.

Од утре температурата во благ пораст

МРТ - 11.01.2017

Портокалова фаза е прогласена во Полошкиот регион. На студеното време, најмногу на удар бремените жени и хронично болните. И натаму се во сила препораките од светската здравствена организација... Ниски температури под просекот и денеска во земјава.

Продолжува студеното време, температури од жолта алертна фаза

Пулс24 - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Денеска екстремен студ: Делови на Македонија и во портокалова фаза

Lider - 11.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Телевизија Нова - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Exclusive.mk - 11.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

24 Вести - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Поради ниските температури полошкиот регион во портокалова, другите во жолта фаза

+инфо - 10.01.2017

Препораките за ослободување од работни обврски на бремените жени и хронично болните лица над 60 години остануваат важат само за овој регион. Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски ...

Од утре алертна жолта фаза во Македонија – доаѓа леден бран

Турлитава - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Утре да бидат ослободени од работа бремените и хронично болните над 60 години само во Полошкиот регион

Здравство24 - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Утре ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова

Идивиди - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

ТВ21 - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

А1 On - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Канал5 - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Сител - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Денеска нови врнежи од снег- од четрвток постепено зголемување на температурите

Алфа - 10.01.2017

Нови врнежи на снег најавуваат синоптичарите. Утре Македонија ќе биде во жолта фаза, освен полошкиот регион кој ќе влезе во портокалова фаза. Нови врнежи на снег најавуваат синоптичарите. Утре Македонија ќе биде во жолта фаза, освен полошкиот регион ...

Утре ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Канал5 - 10.01.2017

Македонија и натаму се тресе од сибирскиот бран. Температурата во моментов е минус 11 степени. Екстремно ниски температури не очекуваат и утре. На оваа тема во Дневникот Михаел Димовска разговараше со дежурниот синоптичар во УХМР, Ленче Ризова.

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Локално - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Утре пониски температури – ова се препораките

МК News - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре (среда) за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Македонија во жолта алертна фаза – Подгответе се за студ

Репортер - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

УХМР: Од утре алертна жолта фаза во Македонија

Скопје инфо - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Курир - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Екстремен студ: Делови на Македонија утре и во портокалова фаза

Република - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Од утре алертна жолта фаза во Македонија - доаѓа леден бран

Press24 - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Делови од Македонија во портокалова фаза

Press24 - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска во целата држава има ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде има пониски температури кои спаѓаат во ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Вечер - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Од утре алертна жолта фаза во Македонија – доаѓа леден бран

Маркукуле - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Препораки: Поради ниските температури кои лица се ослободени од работа

Бизнис Вести - 10.01.2017

Согласно најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Ниски температури од жолта фаза, полошкиот регион во портокалова фаза

Lider - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Поларни температури во Западна Македонија, студот попушта во останатиот дел од земјава

еМагазин - 10.01.2017

Согласно со најавата од Управата за хидрометеоролошки работи, денеска за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски ...

Препораките за студот остануваат за полошкиот регион

Телевизија Нова - 10.01.2017

Утре за целата држава се предвидуваат ниски температури од алертна (жолта) фаза, освен во полошкиот регион (Тетово, Гостивар, Кичево, Македонски Брод) каде се предвидуваат пониски температури кои спаѓаат во портокалова фаза, соопштија од ...