TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Три трикови како да ги сокриете белите влакна

Пулс24 - 10.11.2017

Првите бели влакна на никого не се убав изглед. Независно дали сакате да ги исфарбате или пак фарбата не ги прекрива, ви откриваме три трикови за камуфлирање на белите влакна. Прелив без амонијак – Може да се пронајде на полиците на козметички ...

Намирница која на белите влакна им ја враќа бојата - толку моќна што го уништува и ракот

Press24 - 09.11.2017

Белите влакна се краен показател на стареењето, а околу половина од 50-годишниците имаат баре 50% бели влакна во косата. Луѓето се обидуваат да ги прикријат со помош на фарба, но постои и полесен начин.

Намирница која на белите влакна им ја враќа бојата - толку моќна што го уништува и ракот

Сител - 09.11.2017

Белите влакна се краен показател на стареењето, а околу половина од 50-годишниците имаат баре 50% бели влакна во косата. Луѓето се обидуваат да ги прикријат со помош на фарба, но постои и полесен начин.

Моќна намирница која на белите влакна им ја враќа бојата – толку моќна што го уништува и ракот

Шеталиште - 09.11.2017

Белите влакна се краен показател на стареењето, а околу половина од 50-годишниците имаат баре 50% бели влакна во косата. Луѓето се обидуваат да ги прикријат со помош на фарба, но постои и полесен начин.

Намирница која на белите влакна им ја враќа бојата – толку моќна што го уништува и ракот

Среќа.mk - 09.11.2017

Белите влакна се краен показател на стареењето, а околу половина од 50-годишниците имаат баре 50% бели влакна во косата. Луѓето се обидуваат да ги прикријат со помош на фарба, но постои и полесен начин.