TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Единствена плажа на светот во која жените и мажите мораат да се капат одвоено

Press24 - 17.07.2017

Плажата Ел Педоцин во Трст, стара 114 години е своевидна институција која претставува последна плажа во Европа во која мажите и жените се капат одвоено, но се чини на обострано задоволство.

Единствена плажа на светот во која жените и мажите мораат да се капат одвоено

Скопје24 - 18.07.2017

Плажата Ел Педоцин во Трст, стара 114 години е своевидна институција која претставува последна плажа во Европа во која мажите и жените се капат одвоено, но се чини на обострано задоволство.