TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денови на македонските издавачи од 20 септември

+инфо - 13.09.2017

Во рамките на оваа манифестација ќе одржи дебата посветена на состојбата на книгата, статусот на авторот, заштитата на авторскиот труд. Од 20 септември Друштвото на писателите на Македонија го започнува проектот „Денови на македонските издавачи“ ...

Денови на македонските издавачи ќе се одржат во ДПМ

МКД - 13.09.2017

Од 20 септември Друштвото на писателите на Македонија го започнува проектот „Денови на македонските издавачи“ посветен на најновата книжевна продукција и доближување на книгата до читателите.

Денови на македонските издавачи во ДПМ

Нетпрес - 13.09.2017

Од 20-ти септември Друштвото на писателите на Македонија го започнува проектот Денови на македонските издавачи посветен на најновата книжевна продукција и доближување на книгата до читателите.

Денови на македонските издавачи во ДПМ

Република - 13.09.2017

Од 20 септември Друштвото на писателите на Македонија го започнува проектот „Денови на македонските издавачи“ посветен на најновата книжевна продукција и доближување на книгата до читателите.