TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија нема да дозволи „Европа а ла кард“ по Брегзит

Алсат-М - 11.01.2017

За Германија главен приоритет во преговорите за заминување на Велика Британија од ЕУ треба да биде единството на преостанатите земји членки, дури ако тоа предизвика негативни финансиски состојби.

Германија нема да дозволи „Европа а ла кард“ по Брегзит

Телевизија Нова - 11.01.2017

За Германија главен приоритет во преговорите за заминување на Велика Британија од ЕУ треба да биде единството на преостанатите земји членки, дури ако тоа предизвика негативни финансиски состојби.

Германија нема да дозволи „Европа а ла кард“ по Брегзит

Сител - 11.01.2017

За Германија главен приоритет во преговорите за заминување на Велика Британија од ЕУ треба да биде единството на преостанатите земји членки, дури ако тоа предизвика негативни финансиски состојби.