TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кети Пери: „Човечкото месо е највкусно“

Репортер - 10.11.2017

Пејачката Кети Пери вели дека човечкото месо е најдобрата храна на светот, дека има фин вкус и дека забранетите задоволства се секогаш највкусни. Таа во интервју за француско радио изјавила дека канибализмот е попопуларен отколку што мислат луѓето.

Кети Пери: Човечкото месо е најдобро!

+инфо - 10.11.2017

Според пејачката канибализмот е многу попопуларен отколку што се мисли и многу луѓе во Холивуд ќе потврдат дека човечкото месо е најдобро на светот. Зборувајќи на француското радио, Кети Пери, пејачката на „Bon Appetit“, меѓудругото, рекла и дека ...

Кети Пери: Човечкото месо е најдобро! Канибализмот е на лош глас!

Вечер - 09.11.2017

"Има витамини кои го подобруваат животот и минерали во човечкото тело кои неможат да се добијат од животинското месо", тврди Пери. Човечкото месо е најдобро во свет, спрема Кети Пери, која ја разоткри табу темата за "добар вкус" на месо како ...

Кети Пери: „Човечкото месо е највкусно“

Скопје24 - 10.11.2017

Пејачката Кети Пери вели дека човечкото месо е најдобрата храна на светот, дека има фин вкус и дека забранетите задоволства се секогаш највкусни. Таа во интервју за француско радио изјавила дека канибализмот е попопуларен отколку што мислат луѓето.

Кети Пери: Човечкото месо е највкусно

Локално - 10.11.2017

Пејачката Кети Пери вели дека човечкото месо е најдобрата храна на светот, дека има фин вкус и дека забранетите задоволства се секогаш највкусни. Таа во интервју за француско радио изјавила дека канибализмот е попопуларен отколку што мислат луѓето.

Кети Пери: Човечкото месо е највкусно

Република - 10.11.2017

Пејачката Кети Пери вели дека човечкото месо е најдобрата храна на светот, дека има „фин вкус“ и дека забранетите задоволства се секогаш највкусни. Таа во интервју за француско радио изјавила дека канибализмот е попопуларен отколку што мислат луѓето.

Кети Пери СО ШОКАНТНО ПРИЗНАНИЕ ЗА КАНИБАЛИЗМОТ: „Човечкото месо е највкусно“

Exclusive.mk - 10.11.2017

Пејачката Кети Пери вели дека човечкото месо е најдобрата храна на светот, дека има фин вкус и дека забранетите задоволства се секогаш највкусни. Таа во интервју за француско радио изјавила дека канибализмот е попопуларен отколку што мислат луѓето.