TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите што се родени на овие датуми се сметаат за посебни луѓе

Република - 10.11.2017

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања врз основа на бројките”.

На овој датум се родени најмногу луѓе во светот

Курир - 10.11.2017

Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година. Најмалку луѓе се родени на 29 февруари, затоа што овој датум во календарот ...

Луѓето кои се родени во ноември се сметаат за посебни

Exclusive.mk - 10.11.2017

Првата најава на есента, ноември, може да биде прилично непредвидлив, но какви се луѓето кои се родени во овој месец? Променливи како него или сосема спротивни? Ова се 8-те најголеми квалитети на лицата родени во ноември: 1.

Сите што се родени на овие датуми се сметаат за посебни луѓе

Exclusive.mk - 10.11.2017

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања врз основа на бројките”.

На овој датум се раѓаат најмногу луѓе- Откријте дали сте еден од нив

Пулс24 - 10.11.2017

Научник од Харвард открил кога се раѓаат најголем број на луѓе. Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година.

Сите што се родени на овие датуми се сметаат за посебни луѓе

Скопје инфо - 11.11.2017

Нумерологијата како концепт е блиску до оној на астрологијата и други паранауки од антиката. Може да се користи за “предвидување на иднината преку изготвување на предвидувања врз основа на бројките”.

На овој датум се родени најмногу луѓе во светот

Скопје24 - 10.11.2017

Научник од Харвард открил кога се раѓаат најголем број на луѓе. Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година.

На овој датум се родени најмногу луѓе во светот

Среќа.mk - 10.11.2017

Научник од Харвард открил кога се раѓаат најголем број на луѓе. Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година.

На овој датум се родени најмногу луѓе во светот

Сител - 12.11.2017

Научник од Харвард открил кога се раѓаат најголем број на луѓе. Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година.

На овој датум се родени најмногу луѓе во светот

Република - 12.11.2017

Научник од Харвард открил кога се раѓаат најголем број на луѓе. Овој податок го открил научникот од Харвард Амитаб Чандра, врз основа на податоци на родени помеѓу 1973 и 1999 година. Најмногу луѓе во светот се родени на 16 септември! Најмалку луѓе ...