TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се ...

А1 On - 14.11.2017

Бугарија ја испраќа својата 26 мисија на Антарктикот, а членовите на мисијата го поканија и претседателот Румен Радев да им се приклучи, бидејќи технички операцијата е под негова команда. Радев официјално ја испрати мисијата на Антарктикот и им даде ...

Бугарија испраќа нова експедиција на Антарктикот

+инфо - 14.11.2017

Првата група членови на 26-та бугарска Национална антарктичка експедиција утре заминуваат за островот Ливингстон. Првата група членови на 26-та бугарска Национална антарктичка експедиција утре заминуваат за островот Ливингстон, кој е дел од ...

Бугарија утре ја испраќа својата 26. мисија на Антарктикот, истражувачите го поканија и претседателот Радев да им се ...

Орбис - 14.11.2017

Бугарија ја испраќа својата 26 мисија на Антарктикот, а членовите на мисијата го поканија и претседателот Румен Радев да им се приклучи, бидејќи технички операцијата е под негова команда. Радев официјално ја испрати мисијата на Антарктикот и им даде ...

Бугарија испраќа нова експедиција на Антарктикот

Идивиди - 14.11.2017

Првата група членови на 26-та бугарска Национална антарктичка експедиција утре заминуваат за островот Ливингстон, кој е дел од архипелагот Јужен Шетланд крај западниот брег на Антарктикот.