TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“

Макфакс - 09.11.2017

Во Музејот на Град Скопје, на 13 ноември, со почеток во 19 часот ќе се одржи промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“ приредена од Анета Христова – Поповска и Мери Батакоја, а во издание на Приватен принт ...

Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“

Sky - 09.11.2017

Во Музејот на град Скопје, на 13 ноември, со почеток во 19 часот, ќе се одржи промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“, приредена од Анета Христова-Поповска и Мери Батакоја, а во издание на „Приватен ...

Промоција на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“

Build - 07.11.2017

На Денот на ослободувањето на Скопје, во Музејот на град Скопје на 13 ноември, со почеток од 19 часот, ќе се одржи промоцијата на книгата „На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски“ приредена од Анета Христова – Поповска и Мери ...