TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АрцелорМиттал Скопје по шести пат го одбележа „Денот на клиентите 2017“

Фактор - 06.10.2017

Настан кој започна пред 6 години како помал собир, од година во година преминува на повисоко рамниште со зголемени размери каде присуствуваат клиенти, соработници и партнери од целиот балкан и пошироко.

АрцелорМиттал Скопје по шести пат го одбележа „Денот на клиентите 2017“

+инфо - 06.10.2017

Успешно беше организирана и посета на погонот каде повеќе од 60 клиенти имаа можност директно да се запознаат со производствениот процес. Настан кој започна пред 6 години како помал собир, од година во година преминува на повисоко рамниште со ...