TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски студенти варат кафе наместо да стекнуваат пракса

Факултети - 13.10.2017

На прашањето колку се задоволни од наставата, дали во компаниите им обрнуваат внимание и колку имаат корист од истата, дури 40 проценти од анкетираните ја оцениле со најниската оценка –единица.

Охридска банка со отворен повик за практикантска работа

Бизнис Инфо - 13.10.2017

Охридска банка Сосиете Женерал нуди можност за реализација на студентска пракса. “Доколку сте редовен студент на додипломски или постдипломски студии и барате можност да се стекнете со професионално искуство во областа на банкарството и финансиите, ...

Македонски студенти варат кафе наместо да стекнуваат пракса

Орбис - 13.10.2017

На прашањето колку се задоволни од наставата, дали во компаниите им обрнуваат внимание и колку имаат корист од истата, дури 40 проценти од анкетираните ја оцениле со најниската оценка –единица.