TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Имав книга „Тој“ и сега дојде време за „јас“, кажа поетот Михаил Ренџов на промоцијата

Сакам да кажам - 09.11.2017

„Штип секогаш ми бил творечки инспиративен вруток, а тоа се однесува и на последната книга ‘Јас. Елегии‘, за која ја добив годинашнава награда ‘Браќа Миладиновци‘“, рече современиот македонски поет Михаил Ренџов на промоцијата, што, по Скопје ...

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата – Домот на младите во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

Канал5 - 09.11.2017

Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата - Домот на младите во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

Сител - 09.11.2017

Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата - Домот на младите во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

+инфо - 09.11.2017

Беседа за поетското творештво на Михаил Ренџов и осврт кон наградената книга ќе одржи поетот и литературен критичар Бранко Цветкоски. Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

А1 On - 09.11.2017

Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата – Домот на младите во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

Орбис - 09.11.2017

Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата – Домот на младите во Штип.

Промоција на книгата „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов

Cooltura - 09.11.2017

Поетската книга „Јас. Елегии“ од Михаил Ренџов денеска напладне ќе биде промовирана во Штип. Издавач е книгоиздателството „Макавеј“ од Скопје, а организатор на промоцијата - Домот на младите во Штип.