TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вознемирувачко: Риболовот се претворил во хорор - Копје му ја пробило главата и вистинско чудо е како останал жив

Сител - 11.01.2017

Во бизарна несреќа која се случила во Бразил, еден човек едвај успеал да спаси жива глава а од сигурна смрт го делеле само четири сантиметри. Мажот нелегално ловел риби на брана каде од неговиот пријател продаи невнимание бил погоден со копје во ...

Копје му поминало низ главата, за среќа, преживеал

Вечер - 08.01.2017

Овој рибар од Бразил имал огромна среќа затоа што ако оружјето го погодело неколку сантиметри погоре, не би успеал да преживее... Во бизарната несреќа која се случила во Бразил овој човек едвај успеал да спаси жива глава, а од сигурна смрт го делеле ...

(ФОТО) Копје му поминало низ главата, за среќа, преживеал

За Се - 09.01.2017

Овој рибар од Бразил имал огромна среќа затоа што ако оружјето го погодело неколку сантиметри погоре, не би успеал да преживее… Во бизарната несреќа која се случила во Бразил овој човек едвај успеал да спаси жива глава, а од сигурна смрт го делеле ...