TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

“Game of Thrones” ќе се снима до лето,a првата епизода во 2019 година

ЗаЗабава - 06.10.2017

Иако новата сезона на мегапопуларната серија “Game of Thrones” ќе има најмалку епизоди досега, продуцентите имаат полни раце работа како и во претходните ...

Новата сезона на “Game of Thrones” ќе се снима до лето, првата епизода во 2019 година

Точка - 06.10.2017

Иако новата сезона на мегапопуларната серија “Game of Thrones” ќе има најмалку епизоди досега, продуцентите имаат полни раце работа како и во претходните сезони. Како што откриваат актерите, осмата сезона ќе се снима до идното лето, а емитувањето на ...

Новата сезона на „Game of Thrones“ стигнува дури во 2019

Кајгана - 06.10.2017

Новата сезона на серијата „Game of Thrones“ ќе има најмалку епизоди досега, но продуцентите велат дека се дури и повеќе зафатени отколку за претходните сезони. Актерите во серијата открија дека новата сезона на „Game of Thrones“ ќе се снима до ...

Осмата сезона на "Игра на тронови" ќе се снима до летото, првата епизода од 2019

Вечер - 06.10.2017

"Десетте епизоди од минатата сезона ги снимавме за шест месеци, а сега ќе ни треба многу повеќе за шест епизоди, што значи дека е очигледно дека ќе имаме долга сезона", изјави Seaworth. Иако новата сезона на мошне популарната серија "Игра на ...

Новата сезона на „Game of Thrones” ќе се снима до лето, првата епизода ќе ја гледаме во 2019 година

БркајРабота - 06.10.2017

Иако новата сезона на мегапопуларната серија „Game of Thrones” ќе има најмалку епизоди досега сепак продуцентите имаат полни раце работа како и во претходните сезони. Како што откриваат актерите, осмата сезона ќе се снима до идното лето, а ...

HBO претстави официјална Game of Thrones игра за мобилни

IT.mk - 05.10.2017

До следната сезона на Game of Thrones има уште две години. Сепак, од HBO имаат мало изненадување за фановите. Телевизијата ја претстави видеоиграта за мобилни платформи Game of Thrones: Conquest .

Новата сезона на серијата „Game of Thrones“ во 2019 година

Шеталиште - 06.10.2017

Новата сезона на серијата „Game of Thrones“ ќе има најмалку епизоди досега, но продуцентите велат дека се дури и повеќе зафатени отколку за претходните сезони. Актерите во серијата открија дека новата сезона на „Game of Thrones“ ќе се снима до ...

Новата сезона на „Game of Thrones“ стигнува дури во 2019

Орбис - 06.10.2017

Актерите во серијата открија дека новата сезона на „Game of Thrones“ ќе се снима до наредното лето, а првата епизода ќе можеме да ја очекуваме дури во 2019 година. „Ќе снимаме до лето. За десетте епизоди од претходната сезона ни требаа шест месеци, ...