TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шпанските власти загрижени за манипулативни пораки од Русија за време на каталонската криза

А1 On - 10.11.2017

Шпанските власти предупредија дека забележале манипулации со информации во врска со каталонската криза на социјалните мрежи кои доаѓаат од Русија. Тие побараа за ова да се разговара на Советот на Европската унија за надворешни работи во понеделник.

Шпанските власти загрижени за манипулативни пораки од Русија за време на каталонската криза

Орбис - 10.11.2017

Шпанските власти предупредија дека забележале манипулации со информации во врска со каталонската криза на социјалните мрежи кои доаѓаат од Русија. Тие побараа за ова да се разговара на Советот на Европската унија за надворешни работи во понеделник.