TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николовски: Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

А1 On - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти ...

Со години не биле плаќани членарини во меѓународни организации поврзани со земјоделството

Слободен Печат - 17.07.2017

Новата Влада започнува со расчистување на сите долгови што ги има Македонија по основ на неплатени членарини во меѓународни организации – членарини кои досега поранешната Влада не ги плаќала.

Николовски: Претходната влада ни остави неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Либертас - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти ...

Николовски: Неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Сител - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти ...

Николовски: Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

+инфо - 17.07.2017

Најмногу се должи на Европската организација за заштита на растенијата - 140 илјади евра. Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој ...

Николовски: Македонија должи половина милион евра поради неплаќање членарина во меѓународните организации

Фокус - 17.07.2017

„Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас“, соопшти ...

Николовски: Долг од 0.5 милиони евра за членство во меѓународните организации

ТВ21 - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации, што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти ...

Николовски: Претходната влада ни остави неплатени половина милион евра за членарина во меѓународните организации

Локално - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, соопшти ...

Николовски: Оставен долг од половина милион евра за членарина во меѓународни организации

Бриф - 17.07.2017

Околу половина милион евра е долгот на Македонија за членство во меѓународните организации што не го плаќала претходната влада изминатите години и поради кој на земјава и се заканува опасност од исклучување или губење на правото на глас, изјави ...