TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Заев од годишната регионална конференција: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

А1 On - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан.

Заев: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Макфакс - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан. „Западен Балкан географски е дел од Европа, а нашите граѓани ...

(ВИДЕО) Заев од годишната регионална конференција: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Орбис - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан.

Заев: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Вечер - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан. „Западен Балкан географски е дел од Европа, а нашите граѓани ...

Заев најави напредок за целосно интеграција во ЕУ

+инфо - 10.11.2017

Тоа се крупни чекори во реформата на судството, демократски модел за разузнавачките служби и чекори кон стручна и ефикасна администрација, кажа Заев. Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон ...

Заев: Напредок на сите земји во регионот за целосно интеграција во ЕУ

Press24 - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон целосна европска интеграција. Заев денеска зборуваше на годишната регионална конференција во рамки на проектот „Поттикнување на партнерството помеѓу ...

Заев: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Sky - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан. „Западен Балкан географски е дел од Европа, а нашите граѓани ...

(ВИДЕО) Заев од годишната регионална конференција: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Локално - 10.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан.

Заев: Напредок на сите земји во регионот за целосно интеграција во ЕУ

Стандард - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон целосна европска интеграција. Заев денеска зборуваше на годишната регионална конференција во рамки на проектот „Поттикнување на партнерството помеѓу ...

Заев: Напредок на сите земји во регионот за целосно интеграција во ЕУ

Либертас - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон целосна европска интеграција. Заев денеска зборуваше на годишната регионална конференција во рамки на проектот „Поттикнување на партнерството помеѓу ...

Заев: Напредок на сите земји во регионот за целосно интеграција во ЕУ...

Н.Македонија - 10.11.2017

Заев: Напредок на сите земји во регионот за целосно интеграција во ЕУ Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон целосна европска интеграција.

Заев најави напредок за целосно интеграција во ЕУ

Бриф - 10.11.2017

Премиерот Зоран Заев изјави дека само напредок на сите држави во регионот може да придонесе кон целосна европска интеграција. Заев денеска зборуваше на годишната регионална конференција во рамки на проектот „Поттикнување на партнерството помеѓу ...

Заев: Поттикнуваме партнерство помеѓу Вишеградската група и Западен Балкан

Точка - 11.11.2017

Претседателот на Владата, Зоран Заев учествуваше на годишната регионалната конференција: Градење капацитети и регионална соработка во процесот на Европска интеграција на Западен Балкан. „Западен Балкан географски е дел од Европа, а нашите граѓани ...