TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Познат датумот за премиерата на филмот „Fast and furious 9“

Кајгана - 06.10.2017

„Fast and furious 9“ според официјалните најави на социјалните мрежи Twitter и Инстаграм, во светските кино – сали премиерно ќе биде прикажан на 10 април 2020 година. Вин Дизел уште во 2016 година за магазинот E! Online истакна дека „Fast and ...

Познат датумот за премиерата на филмот „Fast and furious 9“

Орбис - 06.10.2017

Вин Дизел уште во 2016 година за магазинот E! Online истакна дека „Fast and furious 9“ премиерно ќе биде прикажан на 19 април 2019 година. Овој датум обожавателите на популарната франшиза го исчекуваа со големо нетрпение, за сега да биде јасно дека ...

„Fast and furious 9“ ќе го чекаме дури до 2020 година..

ЗаЗабава - 06.10.2017

„Fast and furious 9“ според официјалните најави на социјалните мрежи Twitter и Инстаграм, во светските кино – сали премиерно ќе биде прикажан на 10 април 2020 година. Вин Дизел уште во 2016 година за магазинот E! Online истакна дека „Fast and ...