TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илија Ацевски и Станислав Петковски во „Само вистина“

Канал5 - 07.10.2017

Кандидатите на изборите сѐ ветуваат, а кога сѐ ветуваат, тоа значи и дека лажат, смета социологот Илија Ацевски, кој вечерва гостуваше во емисијата „Само вистина“ на „Канал 5“. Ацевски заедно со клиничкиот психолог Станислав Петковски дебатираа ...

Анкета „Само вистина!“: Лажат ли политичарите во кампања?

Канал5 - 06.10.2017

Вечерва дебатираме на тема: Лажат ли политичарите во кампања? Вечерва во „Само вистина!“ дебатираат социологот Ацевски и психологот Петковски. Прашањето е едноставно: ЛАЖАТ ЛИ ПОЛИТИЧАРИТЕ ВО КАМПАЊА? Кликнете на линкот и дајте го вашиот глас! Се ...