TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Замир Мехмети директор во телекомот

+инфо - 13.09.2017

Владата во сопственичката структура на „Македонски телеком“ учествува со 38,68 проценти. Замир Мехмети, поранешен член на Советот за радиодифузија и активист на Шарената револуција стана неизвршен директор во одборот на директори на „Македонски ...

Замир Мехмети, командосот на Шарената револуција стана Еден од директорите во телеком

Сакам да кажам - 13.09.2017

Замир Мехмети, истакнат борец против режимот на Никола Груевски и активист на Шарената револуција стана неизвршен директор во одборот на директори на „Македонски телеком“. Мехмети е поранешен член на Советот за радиодифузија.

Предложени нови членови на одборот во Македонски телеком

Алсат-М - 13.09.2017

Владата побарала од „Македонски телеком“ да го разреши актуелните членови на одборот на директори. Одлучено е да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стојаковиќ, Александар Стојков и Владимир Здравев.

Полициска држава: МВР затвора Фејсбук и Твитер профили кои објавуваат за директиското унапредување на шарениот ...

Република - 13.09.2017

Преку 68 профили на социјалните мрежи Фејсбук и Твитер биле следени од страна на МВР, по наредба на Спасовски, при што оние профили кои биле критички настроени кон новата власт беа блокирани и бришени од социјалните мрежи, на барање на МВР, пишува ...

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Либертас - 13.09.2017

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните членови на одборот на директори, и за назначување на нови. Со одлука на владата, треба да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стајковиќ, Александар ...

Предложени нови членови на Одборот на директори на Македонски Телеком

еМагазин - 13.09.2017

Собранието на Македонски Телеком на својата седница одржана на ден 13.10.2017 година ја донесе предлог одлука за отповикување и избор на членови на Одборот на директори на Друштвото, информира компанијата преку Македонската берза.

Да се разреши Одборот на директори на Македонски Телеком, Владата со нов предлог

Фактор - 13.09.2017

Владата на Република Македонија достави предлог до Македонски Телеком за избор на нови членови на Одборот на директори, додека пак повеќето актуелни членови треба да се разрешат. На владина седница е одлучено разрешени да бидат Жарко Луковски, Панче ...

Ова се новите членови на одборот-директори на Македонски телеком

iPortal - 13.09.2017

Предлог за разрешување на сегашните членови на одборот на директори, и за назначување на нови, владата доставила до „Македонски телеком“ . Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стајковиќ, Александар Стојков и Владимир Здравев, треба да бидат ...

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети се нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Макфакс - 13.09.2017

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на Одборот на директори, и за назначување нови членови. На владина седница е одлучено да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стајковиќ, ...

Нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Бриф - 13.09.2017

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните членови на одборот на директори и назначување на нови. Според предлогот на Владата, во одборот на директори на „Македонски телеком“ предложен е Горан Трајановски, кој ...

Замир Мехмети предложен за неизвршен директор на Телеком

Стандард - 13.09.2017

Замир Мехмети, активист на „Шарената револуција“ е предложен од страна на Владата за неизвршен член во одборот на директори на „Македонски Телеком“. Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на одборот на ...

Горан Трајановски, Сашо Велевски и Замир Мехмети нови членови на одборот-директори на Македонски телеком

Локално - 13.09.2017

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните членови на одборот на директори, и за назначување на нови. Со одлука на владата, треба да бидат разрешени Жарко Луковски, Панче Кралев, Небојша Стајковиќ, Александар ...

Замир Мехмети од Шарената Револуција стана директор на Телеком

Скопје инфо - 13.09.2017

Замир Мехмети, активист на „Шарената револуција“ е предложен од страна на Владата за неизвршен член во одборот на директори на „Македонски Телеком“. Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на актуелните членови на одборот на ...

Замир Мехмети предложен за еден од директорите на Македонски телеком

Фокус - 13.09.2017

Владата доставила предлог до „Македонски телеком“ за разрешување на сегашните и назначување на нови членови на Одборот на директори, според кој за член на Одборот на директори се предлага и Замир Мехмети, еден од таканаречените шарени командоси кои ...

Замир Мехмети од Шарената Револуција стана директор во Македонски телеком

МКД - 14.09.2017

За неизвршен член во одборот надиректори на Македонски телеком Владата го предложи Замир Мехмети, еден од најактивните припадници на Шарената револуција. Владата доставила предлог до Македонски телеком за разрешување на актуелните членови на одборот ...

Замир Мехмети од „Шарена револуција“, неизвршен член во одборот на директори на Македонски телеком

ТВ21 - 14.09.2017

По прдлог на Владата, Замир Мехмети од „Шарената револуција“ и брат на поранешната пратеничка на ДУИ, Ермира Мехмети, ќе биде именуван за неизвршен член во одборот на директори на Македонски телеком.