TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шакира: Фудбалерите се платеници, но Пике…

Дерби - 17.10.2017

Колумбиската пејачка, Шакира ги опиша денешните играчи како платеници со тоа што од таа група го извади нејзиниот партнер, Жерард Пике. Ѕвездата на Барселона и музичката ѕвезда веќе подолг временски период се заедно, имаат две деца и многу добро се ...

Шакира: Фудбалерите се платеници, но Пике…

Точка - 17.10.2017

Колумбиската пејачка, Шакира ги опиша денешните играчи како платеници со тоа што од таа група го извади нејзиниот партнер, Жерард Пике. Ѕвездата на Барселона и музичката ѕвезда веќе подолг временски период се заедно, имаат две деца и многу добро се ...

Шакира: Фудбалерите се платеници, но Пике…

Република - 17.10.2017

Колумбиската пејачка, Шакира ги опиша денешните играчи како платеници со тоа што од таа група го извади нејзиниот партнер, Жерард Пике. Ѕвездата на Барселона и музичката ѕвезда веќе подолг временски период се заедно, имаат две деца и многу добро се ...