TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Неограничени количини дрога, алкохол и проститутки – за само 5.000 долари (ВИДЕО)

Sky - 12.10.2017

Патничката агенција „Good Girls Company“ во својата понуда ставила хедонистичко патување какво што не се гледа секој ден. На едно место ќе се најдат проститутки, дрога и алкохол. Агенцијата ветува дека сите оние кои на 24 ноември ќе се упатат со нив ...

ОСТРОВ НА БЛУД И НАЈЛУДИ ФАНТАЗИИ: Басплатен алкохол и дрога, неограничен секс со 60 проститутки - Еве колку треба да ...

Сител - 12.10.2017

Една патничка агенција (Good Girls Company,Велика Британија) во својата понуда вклучила хедонистичко патување какво не се гледа секој ден. На едно место се проститутки, алкохол и дрога. Агенцијата ветува дека сите оние кои на 24.

Содома и Гомора: Реклама за оргии на остров предизвика хаос

Република - 12.10.2017

Патничката агенција „Good Girls Company“ во својата понуда ставила хедонистичко патување какво што не се гледа секој ден. На едно место ќе се најдат проститутки, дрога и алкохол. Агенцијата ветува дека сите оние кои на 24 ноември ќе се упатат со нив ...