TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Арамија ограбувал цркви низ демирхисарско

Макфакс - 20.04.2017

Жител на кочанското село Полаки ограбувал цркви на подрачјето на селата Спотоница, Суводол, Загориче, Жван и Демир Хисар. НК за КР Демир Хисар поднесе посебен извештај против И.Г. (45) во с.

Кривична за кочанец кој ограби пет цркви...

Н.Македонија - 20.04.2017

Кривична за кочанец кој ограби пет цркви Полицијата во Демир Хисар поднесе посебен извештај против 45-годишниот И.Г. во кочанското село Полаки, поради постоење основи на омнение за сторени пет кривични дела „тешка кражба“.

За четири дена ограбени пет цркви во Демир Хисар

Press24 - 20.04.2017

Демир Хисар поднесе посебен извештај против 45- годишен И.Г во село Полаки, кочанско, поради постоење основи на омнение за сторени пет кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 18 до 29 октомври 2016 година на подрачјето на селата Спотоница, ...

За четири дена ограбени пет цркви во Демир Хисар

Репортер - 20.04.2017

Демир Хисар поднесе посебен извештај против 45- годишен И.Г во село Полаки, кочанско, поради постоење основи на омнение за сторени пет кривични дела „тешка кражба“. Во периодот од 18 до 29 октомври 2016 година на подрачјето на селата Спотоница, ...

Маж од Кочанско ограбувал цркви

МКД - 20.04.2017

Демирхисарската полиција поднесе посебен извештај против И.Г. (45) во кочанското село Полаки поради постоење основи на омнение за сторени пет кривични дела тешка кражба. Во периодот од 18 до 29 октомври 2016 година на подрачјето на селата Спотоница, ...