TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Илјадници деца и тинејџери дел од британската анти-терористичка програма

А1 On - 09.11.2017

Илјадници деца и тинејџери, вклучително и голем број на женски, биле во британската анти-терористичка програма „Привент“. „Привент“ е програма започната во 2003 година за да се бори против екстремизмот по нападите на 11 септември во САД.

Илјада деца и тинејџери во антитерористичка програма

Република - 09.11.2017

Илјадници деца и тинејџери, вклучително и голем број девојчиња, се на британската антитерористичка програма „Привент“, покажуваат официјални податоци. Првите официјални бројки од британското МВР во врска со таа програма покажуваат дека, од 7.631 ...

Илјадници деца и тинејџери во дел од британската анти-терористичка програма

Орбис - 09.11.2017

Илјадници деца и тинејџери, вклучително и голем број на женски, биле во британската анти-терористичка програма „Привент“. „Привент“ е програма започната во 2003 година за да се бори против екстремизмот по нападите на 11 септември во САД.

Илјада деца и тинејџери во антитерористичка програма...

Н.Македонија - 09.11.2017

Илјада деца и тинејџери во антитерористичка програма Илјадници деца и тинејџери, вклучително и голем број девојчиња, се на британската антитерористичка програма „Привент“, покажуваат официјални податоци.