TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прогласени добитниците на Златен волан за 2017 година

Додај Гас - 10.11.2017

Наградата „Златен волан“ се доделува секоја година веќе со децении, поточно од 1978 година, а основач е германскиот Auto Bild. Врз основа на мислењата на читателите и експертите, наградата се доделува на автомобили кои се лансирани во претходните 12 ...

Доста е работа за други, време е за сопствен бренд

Додај Гас - 09.11.2017

Турскиот автомобилски пазар е еден од најголемите во Европа, и наскоро оваа земја ќе добие 100 отсто турски автомобилски бренд. Во Турција, годишната продажба е околу еден милион нови автомобили, а во оваа земја, свои фабрики имаат компании како ...