TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Snapchat повторно разочара: Најавен е целосен редизајн на апликацијата

Точка - 10.11.2017

Откако веќе трет квартал по ред Snapchat разочарува со приходите и бројот на корисници, првиот човек на оваа социјална мрежа, Еван Шпигел најави целосен редизајн на апликацијата. Snapchat повторно ги разочара аналитичарите од "Wall Street" и во еден ...

И Skype додаде “Snapchat” филтри во својата апликација

Smartportal - 10.11.2017

Microsoft можеби го рекламира Skype како сервис наменет пред се за сериозна комуникација, но се чини не може да одолее на новитетите во технологијата, кои ги привлекуваат пред се помладите и кои се сѐ, само не сериозни, како на пример филтрите за ...

Microsoft го трансформираше Skype во Snapchat

Телефони.мк - 09.11.2017

Microsoft лансираше нова верзија на апликацијата за повици и допишување со нови функции кои се директно инспирирани од Snapchat, односно корисниците ќе може да додаваат филтри и стикери на нивните селфи фотки за забавно споделување со нивните ...

Велика Британија е првата земја во Европа во која ќе може да се испраќа пари преку „Messenger“

Стандард - 09.11.2017

Американската компанија „Facebook“ ја избра Велика Британија како прва држава по САД, за да ја лансира својата нова платежна услуга во чат апликацијата „Messenger“. Преку неа, локалните корисници ќе можат да испраќаат пари преку најобична порака.

„Снепчет“ добива целосно нов дизајн

Факултети - 09.11.2017

Фото: Profimedia Апликацијата популарна помеѓу тинејџерите, се обидува да привлече поголем број корисници, а за таа цел „Снепчет“ планира да воведи редизајнирање со што работите би биле многу поедноставни на оваа социјална платформа.

Snapchat повторно разочара: Најавен е целосен редизајн на апликацијата

Скопје24 - 10.11.2017

Откако веќе трет квартал по ред Snapchat разочарува со приходите и бројот на корисници, првиот човек на оваа социјална мрежа, Еван Шпигел најави целосен редизајн на апликацијата. Snapchat повторно ги разочара аналитичарите од “Wall Street” и во еден ...

Велика Британија стана првата земја во Европа во која ќе може да се испраќа пари преку „Messenger“

БркајРабота - 09.11.2017

Американската компанија „Facebook“ ја одбра Велика Британија како прва држава по САД, за да ја лансира својата нова платежна услуга во чат апликацијата „Messenger“. Преку неа, локалните корисници ќе можат да испраќаат пари преку најобична порака.

Велика Британија е првата земја во Европа во која ќе може да се испраќа пари преку „Messenger“

Скопје24 - 09.11.2017

Американската компанија „Facebook“ ја избра Велика Британија како прва држава по САД, за да ја лансира својата нова платежна услуга во чат апликацијата „Messenger“. Преку неа, локалните корисници ќе можат да испраќаат пари преку најобична порака.