TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Модна припрема – Winter is coming

Friday.mk - 06.10.2017

Мини галерија од зимскиот асортиман на Signori. Почнете да мислите на тема зима, затоа што наскоро нашиот стил ќе мора да биде микс од топло и модерно. Еден од најпознатите британски глумци Роберт Патисон е повторно главен лик во новата кампања на...

Главната ѕвезда во новата кампања на Dior Homme пролет/лето 2018 е Роберт Патисон

Friday.mk - 06.10.2017

Еден од најпознатите британски глумци Роберт Патисон е повторно главен лик во новата кампања на брендот Dior Homme. Изгледот на британскиот глумец го опишува на вистински начин Dior мажот.