TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешен двоен агент: Руските шпиони мораат да го спасат светот

Канал5 - 10.11.2017

Поранешен британски разузнавач, кој како двоен агент работел за СССР, Џорџ Блејк изјави дека руските шпиони сега имаат “тешка и критична мисија“, спасување на светот. Тоа го соопшти руската надворешна разузнавачка служба.

Поранешен британски двоен агент: Руските шпиони мора да го спасат светот

МКД - 10.11.2017

Поранешниот британски разузнавачки офицер кој како двоен агент работел за Советскиот Сојуз Џорџ Блејк изјави дека руските шпиони сега имаат „тешка и критична мисија“ да го спасат светот, соопшти денес Федералната служба за безбедност на Русија.