TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За совршена тебе

Црнобело - 10.11.2017

Линијата ROSAL Perfect You нуди комплетна и лесна нега за вашите усни, лице, тело и раце , која секој може да си ја дозволи и да се чувствува негувано, сигурно и трендовски. За оние кои не сакаат да комплицираат и постојано се во акција, во еден ...

За совршена тебе

Фемина - 10.11.2017

Линијата ROSAL Perfect You нуди комплетна и лесна нега за вашите усни, лице, тело и раце, која секој може да си ја дозволи и да се чувствува негувано, сигурно и трендовски. За оние кои не сакаат да комплицираат и постојано се во акција, во еден ...

Росал со нова извонредна колекција

Fashionel - 10.11.2017

За совршена тебе... Линијата ROSAL Perfect You нуди комплетна и лесна нега за вашите усни, лице, тело и раце, која секој може да си ја дозволи и да се чувствува негувано, сигурно и трендовски.