TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад

Алсат-М - 19.05.2017

Смешни се трдењата дека Северна Кореја е замешана во неодамнешниот масовен кибер напад со вирусот „Вонакрај“, изјави заменик постојаниот претставник на Северна Кореја во ОН, Ким Ин-вон, цитиран од ТАСС.

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад

Телевизија Нова - 19.05.2017

Смешни се трдењата дека Северна Кореја е замешана во неодамнешниот масовен кибер напад со вирусот „Вонакрај“, изјави заменик постојаниот претставник на Северна Кореја во ОН, Ким Ин-вон, цитиран од ТАСС.

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад

А1 On - 19.05.2017

Смешни се трдењата дека Северна Кореја е замешана во неодамнешниот масовен кибер напад со вирусот „Вонакрај“, изјави заменик постојаниот претставник на Северна Кореја во ОН, Ким Ин-вон, цитиран од ТАСС.

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад...

Н.Македонија - 19.05.2017

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад Смешни се трдењата дека Северна Кореја е замешана во неодамнешниот масовен кибер напад со вирусот „Вонакрај“, изјави заменик постојаниот претставник на Северна Кореја во ...