TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бразил: При потоновување на брод исчезнаа пет лица

+инфо - 10.11.2017

Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина успеал да спаси 18 лица. Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23 членови на екипажот потона во близина на брегот на Рио де Жанеиро, соопштија бразилските власти.

Пет лице исчезнаа во бродолом во Бразил

Мета - 10.11.2017

Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23-член екипаж потона кај брегот на Рио де Жанеиро соопштија бразилските власти. Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина, од водата извлекол 18 лица.

Бразил: При потонување на брод исчезнаа пет лица

Курир - 10.11.2017

Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина успеал да спаси 18 лица. Бродот потонал во близина на градот Ангра дос Реис. Започната е истрага за ...

Пет лица исчезнаа во бродолом во Бразил

Локално - 10.11.2017

Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23-член екипаж потона кај брегот на Рио де Жанеиро соопштија бразилските власти. Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина, од водата извлекол 18 лица.

Бразил: При потоновување на брод исчезнаа пет лица...

Н.Македонија - 10.11.2017

Бразил: При потоновување на брод исчезнаа пет лица Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23 членови на екипажот потона во близина на брегот на Рио де Жанеиро, соопштија бразилските власти.

Бразил: При потоновување на брод исчезнаа пет лица

А1 On - 10.11.2017

Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23 членови на екипажот потона во близина на брегот на Рио де Жанеиро, соопштија бразилските власти. Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина успеал да спаси 18 ...

Бразил: При потоновување на брод исчезнаа пет лица

Орбис - 10.11.2017

Пет лица исчезнаа откако рибарски брод со 23 членови на екипажот потона во близина на брегот на Рио де Жанеиро, соопштија бразилските власти. Бразилската морнарица наведе дека друг рибарски брод кој пловел во близина успеал да спаси 18 ...