TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Писмо на принцот Чарлс од 1986: "Странски, европски Евреи, се причина за големите проблеми на Блискиот исток"!

Вечер - 15.11.2017

Принцот Чарлс го обвини ционизмот за нередот на Блискиот исток, тврдејќи дека арапско-изреалскиот конфликт изворно може да се следи уште од почеток на создавање на Изреал. Неодамна објавеното писмо кое датира од 1986 година, принцот Чарлс обвини за ...

Шокантно писмо на принц Чарлс од пред 30 години: "Драга Америка, кој ќе се позанимава со еврејското лоби?"

Точка - 14.11.2017

Британскиот принц Чарлс се нашол на мета на критики поради писмо од 1986. година, во кое се прашува кој во Америка ќе се позанимава со "еврејското лоби", пренесува "Hill". "Европските Евреи придонесоа за создавање на големи проблеми на Блискиот ...