TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО: Куче се вдоми во Ургентниот центар во Скопје

Курир - 10.11.2017

Овие фотографии до нашата редакција ги испрати читател кој вечерва го фотографирал ова куче кое се „вдомило“ во установата иако влез за животни во болниците е најстрого забранет. Дали Министерството и Владата знаат какви се условите во Ургентниот ...

(ФОТО) Куче се вдоми во Ургентниот центар во Скопје

Скопје24 - 10.11.2017

Куче слободно си шета и лежи во Ургентниот центар во Скопје додека пациенти поминуваат на секој чекор, а докторите речиси да не реагираат на него. Фотографиите ги направил читател на Курур кој вечерва го фотографирал ова куче кое се „вдомило“ во ...

Фото: Куче се вдоми во Угентниот центар во Скопје

Press24 - 10.11.2017

Куче слободно си шета и лежи во Ургентниот центар во Скопје додека пациенти поминуваат покрај него и никој речиси не реагира, објави Курир . Овие фотографии до нивната редакција ги испратил читател кој вечерва го фотографирал ова куче кое се ...