TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патнички авион принудно слета на аеродромот во Белфаст, еден повреден

Newsroom - 10.11.2017

Патнички авион со 52 патници денеска принудно слета на меѓународниот аеродром во Белфаст, откако претходно кружел два часа за да го испушти горивото. Британскиот авион Ку-400 на компанијата Флајб на летот од Белфаст до Инвернес во Шкотска кусо по ...

Пилотот принудно слетал: Со сопругот тргнале на одмор и во авион дознала дека тој има љубовница

Курир - 10.11.2017

Двојката заедно со нивното дете летала во индонезискиот туристички рај на одмор, но ситуацијата излегла од контрола откако мажот ...

Тргнала со мажот на одмор и дознала во авионот дека тој има љубовница: Направила таква сцена што пилотот принудно ...

Сител - 09.11.2017

Авионот на летот Доха - Бали принудно слетал во Индија поради неред во авионот кој следувал откако една жена дознала дека сопругот ја мами. Двојката заедно со дете летала во индонезискиот туристички рај на одмор, но ситуацијата излегла од контрола ...

Пилотот принудно слетал ткако една жена дознала дека сопругот имал љубовница

Пулс24 - 10.11.2017

Авионот на летот Доха – Бали принудно слетал во Индија поради хаосот кој настанал откако една жена дознала дека сопругот ја мами. Двојката заедно со нивното дете летала во индонезискиот туристички рај на одмор, но ситуацијата излегла од контрола ...

Тргнала со мажот на одмор и дознала во авионот дека тој има љубовница: Направила таква сцена што пилотот принудно ...

Скопје24 - 09.11.2017

Авионот на летот Доха – Бали принудно слетал во Индија поради неред во авионот кој следувал откако една жена дознала дека сопругот ја мами. Двојката заедно со дете летала во индонезискиот туристички рај на одмор, но ситуацијата излегла од контрола ...

Тргнала со мажот на пат и дознала дека ја изневерува - направила сцена, авионот принудно слетал

Press24 - 09.11.2017

Авионот на летот Доха - Бали принудно слетал во Индија поради неред во авионот кој следувал откако една жена дознала дека сопругот ја мами. Двојката заедно со дете летала во индонезискиот туристички рај на одмор, но ситуацијата излегла од контрола ...