TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почина славниот италијански готвач Антонио Карлучо

Макфакс - 09.11.2017

Славниот телевизиски готвач Антонио Карлучо, благодарение на кој целиот свет се вљуби во италијанската кујна, почина на 80-годишна возраст. Познатиот шеф се појавуваше во бројни телевизиски емисии за готвење вклучувајќи ја и „Двајца незаситни ...

Почина Антонио Карлучо, еден од најпознатите светски готвачи

Република - 09.11.2017

Славниот тв-готвач Антонио Карлучо почина вчера во 81. одина од животот. Познатиот шеф се појавуваше во многубројни серии за готвењето, вклучувајќи ја и „Двајца незаситни Италијанци“ на Би-би-си во кој партнер му беше Џенаро Конталдо.

Почина најпознатиот готвач во светот

Сител - 08.11.2017

Еден од најопзнатите готвачи на светот , сопственик на ланец на ресторани, ТВ ѕвезда и автор на бројни кулинарски книги, Антонио Карлучио почина на 80 години. Карлучио е од Италија во Лондон се преселил 1991 година и во Велика Британија изградил ...

Почина славниот готвач од кого учевме како се приготвува храната

Sky - 09.11.2017

Славниот телевизиски готвач Антонио Карлучо, благодарение на кој целиот свет се вљуби во италијанската кујна, почина на 80-годишна возраст. Познатиот шеф се појавуваше во бројни телевизиски емисии за готвење вклучувајќи ја и „Двајца незаситни ...

Почина славниот готвач - од него учеше и Џејми Оливер

Press24 - 08.11.2017

Еден од најопзнатите готвачи на светот , сопственик на ланец на ресторани, ТВ ѕвезда и автор на бројни кулинарски книги, Антонио Карлучио почина на 80 години. Карлучио е од Италија во Лондон се преселил 1991 година и во Велика Британија изградил ...

Почина славниот италијански готвач Антонио Карлучо

Канал 77 - 09.11.2017

Славниот телевизиски готвач Антонио Карлучо, благодарение на кој целиот свет се вљуби во италијанската кујна, почина на 80-годишна возраст. Познатиот шеф се појавуваше во многубројни телевизиски емисии за готвење вклучувајќи ја и „Двајца незаситни ...

Почина еден од најпознатите готвачи на светот

Пулс24 - 08.11.2017

Еден од најпознатите готвачи на светот , сопственик на ланец на ресторани, ТВ ѕвезда и автор на бројни кулинарски книги, Антонио Карлучио почина на 80 години. Карлучио е од Италија во Лондон се преселил 1991 година и во Велика Британија изградил ...