TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Една недела по Градежен, колку Дебар Маало е подготвено за нов пожар (фотогалерија)

Newsroom - 15.11.2017

Минатата недела изгореа дел од горните катови на Градежниот факултет во Скопје, а интервенцијата на терен од страна на пожарникарите беше отежната поради паркираните возила во околината на објектот Со урбанизацијата на главниот град целосно се ...

Основни лекции по паркирање

Оff.net - 14.11.2017

Прва лекција, немој да паркираш блиску до пруга. Прва лекција под Б, на тој што паркира блиску до пруга возот за ништо не му е ...

Го паркирала автомобилот пред ресторан на место за инвалиди. Погледнете како ја казниле!

Sky - 14.11.2017

Следното видео би требало да биде поука за сите возачи кои не обраќаат внимание каде го паркираат својот автомобил. Екипа на „National Geographic“ каналот одлучила да се пошегува со лицата кои се паркираат на места предвидени за лица со инвалидитет.