TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По пет години чекање, се придвижи проектот за подобрување на водоснабдителниот систем во Гостивар

Build - 06.10.2017

Проектот за подобрување на водоснабдителниот систем во Гостивар конечно се придвижи од мртва точка. Министерството за транспорт и врски денеска распиша тендерска постапка за пронаоѓање на компанија што ќе го гради водоводниот цевковод во Гостивар. .

Тендер за втората фаза од реконструкцијата на водоводот во Ресен

Build - 06.10.2017

Министерството за транспорт и врски денеска го објави тендерот за избор на градежна фирма што ќе ја изведува втората фаза од реконструкцијата и доградбата на водоводот во Ресен. Станува збор за проект со кој целосно ќе се обнови водоводната мрежа во ...