TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна реконструкцијата на надвозникот во кумановската населба Крапош

А1 On - 19.05.2017

Градоначалникот на општина Куманово Зоран Дамјановски денеска изврши увид во реализацијата на проектот за изградба на конструкцијата на надвозникот на улицата „100“ во населбата Карпош. Проектот е дел од развојната програма на општина Куманово и е ...

Се проширува мостот во населбата Карпош

Kumanovo News - 19.05.2017

Според најавата на градоначалникот на Куманово Зоран Дамјановски, покрај проширување на мостот, ќе се асфалтира и улицата а ќе се изградат и тротоари за непречено движење на пешаците. „Се отпочна со бетонирање и поставување на темелите на мостот.